2023 Kuopio Maaninka

 

Kokouspäivänä tapaamme ensin Korholan kartanolla (Maaningantie 73A), jossa tilan emäntä, sukumme jäsen Pirkko Hiissa Huttunen esittelee perinteikästä pihapiiriä rakennuksineen. Kartanolta siirrymme ruokailemaan läheiselle Maaninkatalolle (Maaningantie 32). Siellä pidämme myös kokouksen sekä kirjanjulkaisutilaisuuden. Matkaa Korholan ja Maaninkatalon välillä on  noin kilometri.

 

Sukukokouspäivän ohjelma

Klo 10.30 Kokoontuminen Korholan kartanolla

Tervetulomaljat, Savolaisen laulu

Kartanon esittelyä (Pirkko Hiissa Huttunen)

12.00 Lounas Maaninkatalolla

13.00 Ikäheimon sukuseuran sääntömääräinen kokous

14.00 Kahvitarjoilu

14.30 Sukukirjan esittelyä (Ulla Ikäheimo ja Ari Kolehmainen)

Musiikkia

Sukukirjan julkaisu

Vapaata seurustelua

 

Pysäköintimahdollisuuksia Korholan kartanolla on rajallisesti, mutta viereiselle kirkon parkkipaikalle sekä Maaninkatalon pihalle voi pysäköidä. Majoituksen suhteen kannattaa toimia mahdollisimman nopeasti. Samaan aikaan järjestettävän Kuopiorock-festivaalin takia useimmat Kuopion hotellit ovat valitettavasti jo loppuunmyytyjä. Huoneita voi kysyä esim. Tahkolta tai Siilinjärveltä hotelli Sandelsista tai Kunnonpaikasta.

  • Ilmoita osallistujien nimet ja mahdolliset erityisruokavaliot 16.7. mennessä sukuseuran sihteerille Annuliinalle: ikaheimonsukuseura@gmail.com / p. 044 3330967.
  • Ilmoita erikseen, ketkä tulevat Korholan kartanolle ennen ruokailua. Näin osaamme suunnitella esittelykierroksen ja tarjoilut sujuviksi.
  • Maksa osallistumismaksu 35,00 €/hlö. Lapsilta (4-10 v.) osallistumismaksu on 15 €/hlö.

          Laskutustiedot:  Saaja: Ikäheimon sukuseura ry
                                       Tilinumero: FI89 5600 0551 2249 78
                                       Eräpäivä: 16.7.2023
                                       Viesti: ILMOITTAUTUMINEN + maksajan nimi ja kotikunta

 

2021 Rautalampi Ropola

Sukuseura kokoontui lauantaina 31.7. Rautalammilla Ropolan kartanossa. Paikalla oli noin 40 sukulaista, ilahduttavan paljon myös ensikertalaisia.  Kuvia ja tunnelmia kokouksen omalla sivulla.

 

2019 Kuopio Karttula Riuttala

Tapasimme noin 60 hengen voimin Kuopion Karttulassa Riuttalan talonpoikaismuseossa lauantaina 3.8.2019.
 

Tässä Ari Ikäheimon ottama kuva osallistujista:

 

 

Lisää kuvia löydät täältä

 

2017 Kuopio Rauhalahti

Lämmin kiitos sukuseuralaisille Rauhalahden 40-vuotiskokoukseen osallistumisesta 29.7.2017!

Yli 60 sukulaista eri puolilta Suomea oli tullut 40-vuotistapaamiseemme. Muistelimme sukuseuran alkuaikoja ja nykyhaasteitamme, seurustelun ja muun yhdessäolon merkeissä. Antero Ikäheimo Rovaniemeltä valittiin sukuseuramme kunniajäseneksi. Veljensä Risto esitti tunteikkaan "Ikäheimo-rap'in" kiitoksena isänsä ja äitinsä elämäntyölle. Edelleen saimme kuulla elävän esityksen Elämän taitekohtia-taideteosten synnystä Raanujärven rannalle.

Sukututkija Ari Kolehmainen esitelmöi DNA-tutkimuksesta sukututkimuksen apuvälineenä ja yhteistyö Arin kanssa jatkuu oman sukututkimuksemme eteenpäin viemiseksi. Esalle suurkiitos tunteikkaasta 40-vuotismuistelosta. Annuliina esitti hienoa musiikkia Pauli Huttusen säestämänä ja lauloipa dueetonkin puheenjohtajan kanssa. Annuliina, Hanna-Maija, Ulla ja Erkki olivat ahertaneet käytännön järjestelyiden eteen ja olivat remmissä iltaan asti. Sukuseuran puheenjohtajana jatkaa Risto Ikäheimo Oulusta, hallitus uusiutui vain yhden jäsenen verran. Sukuseura sai runsaasti evästyksiä seuraavan sukukokouksemme pitopaikaksi.

Yhteisöllisyyden tunne ja sukuside on vahva. Se kokoaa meidät jatkossakin yhteen. Kiitos Teille kaikille!

 

 

2015 Helsinki Suomenlinna

Kiitoksia kaikille osallistuneille hienosta sukukokouspäivästä 13.6.2015! Opastus toimi, ohjelma oli kiinnostavaa, uusiin sukulaisiin tutustuttiin innokkaasti. Suomenlinna näyttäytyi parhaassa loistossaan ja upseerikerhon tunnelma oli soveliaan arvokas. Kuvissa Lassi Ikäheimo puhaltaa lipunnostofanfaarin ja Ilkka ja Esa Ikäheimo nostavat sukuviiriä salkoon.

 

Powered by Aava 3