Ajankohtaista

Seuraava sukukokous on päätetty pitää Helsingissä.

Aika: la. 14.6. 2015

Paikka: Suomenlinnan upseerikerho

Ajankohtaista

10.11.2017   Sukuseuran pilvipalvelun salasana on vaihdettu tietoturvasyistä. Jäsenet voivat tiedustella uutta salasanaa hallitukselta. Ethän levitä salasanaa ulkopuolisten tietoon!

IKÄHEIMON SUKUSEURAN TOIMINTAA

Kuluvan kaksivuotiskauden toimintasuunnitelmaan kuuluu mm. seuraavan sukukokouksen järjestäminen, sukutietojen kerääminen sekä sukututkimuksen jatkaminen. Sukutietoja kerätään koko ajan, tietoja voi lähettää sivustolta löytyvällä lomakkeella tai suoraan Ulla Ikäheimolle osoitteeseen ikaheimo.ulla@gmail.com

Sukuseuralla on myynnissä:

Sukuviirejä ja sukutunnuksin varustettuja isännänviirejä, joita voi tiedustella puheenjohtajalta.

Sukuseuran logolla varustettu muistitikku 8 Gb, hinta 10 €. Halutessaan muistitikulle saa valmiina juhlakokouksen esitysmateriaalin.

Sukuseuran pinssejä hintaan 5 €/kpl.

Kuopiolainen Ra-Mi Sepät Ky (Kauppakatu 55-57 puh. 017-261 2495 tai 0400956 444) valmistaa ja myy Ikäheimon sukutunnuksin varustettuja koruja.