Sukutietojen kerääminen

Ikäheimon sukuseura kerää nyt aktiivisesti tietoja, kuvia ja tarinoita tulevaan sukujulkaisuun. Tällä hetkellä sukutietokannassa on noin 5000 henkilön tiedot.  Tavoitteena on julkaista sukukirja seuraavassa sukukokouksessa kesällä 2023.

Alla olevalla lomakkeella voitte lähettää sukutietoja tai täydentää jo lähetettyjä tietoja. Tietokannassa jo olevia tietoja voi tarkistaa Ulla Ikäheimolta, yhteystiedot alla. Aineistoa ja kuvia voi lähettää myös sähköpostitse tai perinteisesti paperilla.

EU:n tietosuojalainsäädännön (GDPR) mukaan jokaisella henkilöllä on oikeus tietää, mitä tietoja hänestä on kerätty, tarkistaa ne ja mahdollisesti kieltää tietojen käsittely. Ennen kuin lähetätte tietoja sukuseuralle, huolehdittehan, että kaikki mukana olevat tietävät asiasta ja hyväksyvät tulevan julkaisemisen.

Ulla Ikäheimo
ikaheimo.ulla (at) gmail.com
puhelin 050 359 3389

Rekisterien tietosuojaseloste