JÄSENEKSI LIITTYMINEN (meneillään oleva kausi: 2015-2016)

Ikäheimon sukuseuran toimintakausi on kaksivuotinen.

Sukuseuran jäseneksi pääset seuraavasti:

Maksa sukuseuran jäsenmaksu 30 € tilille Kuopion Osuuspankki FI89 5600 0551 2249 78. Maksun yhteydessä on hyvä kirjoittaa maksajaksi sen henkilön nimi, joka on/josta tulee varsinainen jäsen. Viestikenttään kirjoita teksti JÄSENMAKSU, sekä maksajan kotipaikkakunta. Mikäli samalla tositteella maksetaan useamman henkilön jäsenmaksu, tulee henkilöiden nimet luetella myös viestikentässä.

Lähetä sukuseuralle alla oleva lomake täytettynä tältä sivulta "Lähetä"-toiminnolla, tai vastaavat tiedot postitse rahastonhoitajalle, jonka henkilötiedot näet Hallitus-sivulta. Tämä lomake varmistaa sen, että rahastonhoitaja osaa yhdistää maksun oikeaan henkilöön.

Tällä samalla lomakkeella voit tiedottaa myös osoitteen muutoksesta, nimen muutoksesta tai muusta sukuseuran rekisteriin päivitettävästä tiedosta. Jos osoitteesi muuttuu, niin kirjoita viesti-kenttään tiedoksi myös entinen osoite.

*) Etunimi
*) Sukunimi