JÄSENEKSI LIITTYMINEN (meneillään oleva kausi: 2017-2018)

Ikäheimon sukuseuran toimintakausi on kaksivuotinen.

Sukuseuran jäseneksi pääset seuraavasti:

Maksa sukuseuran jäsenmaksu 50 € tilille Pohjois-Savon Osuuspankki FI89 5600 0551 2249 78. Maksu kattaa yhden ruokakunnan. Viestikenttään kirjoita teksti JÄSENMAKSU, jäsenen nimi sekä maksajan kotipaikkakunta. Mikäli samalla tositteella maksetaan useamman henkilön jäsenmaksu, tulee kaikkien henkilöiden nimet luetella myös viestikentässä.

Lähetä vielä sukuseuralle alla oleva lomake täytettynä tältä sivulta "Lähetä"-toiminnolla. Näin osaamme yhdistää maksun oikeaan henkilöön.

Tällä samalla lomakkeella voit tiedottaa myös osoitteenmuutoksesta, nimenmuutoksesta tai muusta sukuseuran rekisteriin päivitettävästä tiedosta. Jos osoitteesi muuttuu, niin kirjoita viestikenttään tiedoksi myös entinen osoite.

*) Etunimi
*) Sukunimi