Rautalampi 2021

Kutsumme teidät viettämään sukujuhlaa 31.7.2021 Rautalammille. Samalla pidetään Ikäheimon sukuseuran sääntömääräinen kokous. Kokouspaikkamme on tällä kertaa perinteikäs Ropolan kartano, Ropolantie 110, 77700 Rautalampi.

Ennen varsinaista sukukokousta tarjolla on kiinnostavia ohjelmanumeroita niin sukumme edustajilta, sukututkijoilta kuin paikallishistorian tuntijoiltakin. Käymme tutustumassa myös Rautalammin museoon. Vapaalle keskustelulle ja kysymyksille on tilaa ohjelmanumeroiden välissä.

Koronanäkymät heinäkuulle ovat hyvin toiveikkaat. Viranomaiset Pohjois-Savossa sallivat tällä hetkellä (10.6.) kokoontumiset rajoituksetta, ja koronatautitilanne on alueella ollut rauhallinen jo pitkään. Tervettä järkeä on silti syytä noudattaa: tulettehan vain täysin terveenä ja oireettomana, ja varaattehan muutaman maskin käyttöönne päivän ajaksi. Käsien pesu ja desinfiointi onnistuu kokouspaikalla. Me teemme kaikkemme, jotta kokouspäivään osallistuminen on kaikille turvallista.

Sukukokoukseen ovat tervetulleita kaikki Ikäheimon sukuseuran toiminnasta kiinnostuneet. Lämpimästi tervetuloa!

Ropolan kartanon pihapuistoa. Museovirasto/Finna CC BY 4.0

OHJELMA 31.7.

10.00 Tutustuminen Rautalammin museoon (Kuopiontie 26, Rautalampi)

Siirtyminen Ropolaan

12.00 Tervetulosanat, Savolaisen laulu

12.15 Kokouspäivän avaus ja esittäytymiskierros

12.45 Ruokailu

14.00 Ari Kolehmainen: Ikäheimon suvun alkuvaiheet

14.45 Ulla Ikäheimo: Tietoisku sukutietojen keräämisestä

15.00 Musiikkia, kahvitarjoilu

15.15 Hannele Ikäheimo: Tätä et tiennyt matematiikasta!

15.45 Sukuseuran sääntömääräinen kokous

16.30 Musiikkia

17.00 Arpajaiset ja vapaata seurustelua

ILMOITTAUTUMISOHJEET

Ilmoita osallistujien nimet ja mahdolliset erityisruokavaliot 18.7. mennessä sukuseuran sihteerille Annuliinalle: ikaheimonsukuseura@gmail.com tai puhelimitse,
044-3330967. Kerro samalla, osallistutko museon esittelykierrokselle klo 10-11.

Maksa osallistumismaksu 35,00 €/hlö. Lapsilta (3-12 v.) osallistumismaksu on 15 €/hlö.

Laskutustiedot:

Saaja: Ikäheimon sukuseura ry
Tilinumero: FI89 5600 0551 2249 78
Eräpäivä: 18.7.
Viesti: ILMOITTAUTUMINEN sekä maksajan nimi ja kotikunta

MUUTA

• Haluatko tukea taloudellisesti tulevan sukujulkaisumme tekoa? Olemme kiitollisia lahjoituksista kaikissa projektin vaiheissa. Tukesi voit osoittaa sukuseuran tilille haluamallasi summalla (maksutiedot yllä). Laita viestiksi SUKUJULKAISU sekä nimesi ja kotikuntasi.
  • Haluatko esittää jotakin aihetta sukukokouksen asialistalle? Ota yhteys puheenjohtaja Risto Ikäheimoon, risto.ikaheimo@gmail.com tai puh. 040-5501935.
  • Kokouspäivän kunniaksi järjestämme paikan päällä arpajaiset! Varaa käteistä rahaa mukaan.
  • Myös tänä kesänä kokouspaikalta on mahdollista ostaa kangaskasseja, magneetteja ja muistitikkuja sukuseuran tunnuksella varustettuna. Tilattavissa on myös lipputankoon nostettava isännänviiri. Keräämme sitovia tilauksia kokouspäivänä, selvitäthän lipputankosi pituuden etukäteen.
  • Muista ilmoittaa sukuseuralle, jos yhteystietosi ovat muuttuneet.